Kızkapan İlkokulu
KIZKAPAN KÖYÜ KIZKAPAN KÜME EVLERİ NO 12 PATNOS / AĞRI

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için çeşitli fırsatların sağlandığı, bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip, sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, ülkemizde önde gelen okullar arasında yer alabilmektir.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı okuyan, inceleyen, araştıran, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Normal Eğitim

Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Servis bulunmaktadır.

İlçe merkezine 12 km, il merkezine 92 km uzaklıktadır.

Kızkapan Köyü Patnos/Ağrı